Laptop Shop in Ipoh | Yang Terbaik Hanya Chip Computer
Laptop Shop in Ipoh | Yang Terbaik Hanya Chip Computer

“Nak beli laptop dengan harga yang berpatutan. Di mana laptop shop in Ipoh yang best dan memuaskan hati, ya?”

Tahukah anda bahawa di Ipoh terdapat sebuah kedai laptop yang menarik? Bagi anda yang nak tahu, ayuh baca artikel ini!

Banyak Sangat Laptop Shop in Ipoh, Mahu Cari yang Terbaik?

Laptop shop in Ipoh atau kedai laptop di Ipoh sudah banyak di merata tempat. Jadi, bila sudah banyak pilihan kedai laptop ini anda pula pasti tak tahu nak pergi ke kedai yang mana satu.

Sebagai pengguna laptop, semestinya anda mahukan yang terbaik dan memuaskan hati, bukan? Oleh sebab itu, pemilihan kedai yang tepat adalah penting agar wang yang dibelanjakan berbaloi.

Admin akan share dengan anda semua sebuah laptop shop in Ipoh yang terbaik.

Laptop Shop in Ipoh

Chip Computer Merupakan Laptop Shop in Ipoh yang Terbaik

Chip Computer merupakan sebuah kedai yang menawarkan pelbagai perkhidmatan yang menarik. Laptop shop in Ipoh ini menjual pelbagai jenis pilihan laptop dengan tawaran harga yang sangat berpatutan dan mampu milik.

Jika anda keberatan untuk mengeluarkan sejumlah wang yang banyak untuk membeli sebuah laptop baharu, Chip Computer ada menawarkan laptop second-hand dengan harga yang lebih murah.

Bajet anda bawah RM1000 pun masih boleh membeli laptop second-hand di Chip Computer.

Jangan risau, meskipun second-hand, tetapi pakar daripada Chip Computer telah memastikan bahawa laptop yang dijual berada dalam keadaan yang terbaik.

Chip Computer Menawarkan Perkhidmatan Membaik Pulih Peranti Anda

“Kami Buat Sampai Jadi”

Itulah prinsip yang dipegang oleh pakar laptop di Chip Computer.

Selain itu, Chip Computer juga ada menawarkan perkhidmatan membaiki komputer dan laptop anda yang rosak.

Laptop Shop in Ipoh

Sekiranya anda tidak dapat datang ke kedai, staf daripada Chip Computer sendiri boleh datang ke tempat anda tanpa bayaran tambahan.

Maklumlah, semenjak Covid-19 melanda dunia, semua aktiviti kehidupan kita berubah secara mendadak. Bersama norma baharu ini, bekerja, belajar dan urusan komunikasi lain kebanyakan berubah kepada sistem online.

Jadi, penggunaan laptop peribadi menjadi lebih kerap. Apabila sudah kerap digunakan berjam-jam tanpa henti, ada sahajalah masalah yang bakal timbul.

Oleh sebab itu, anda sebagai warga Ipoh perlu tahu tentang laptop shop in Ipoh yang terbaik ini, iaitu Chip Computer.

Jangan Guna Sahaja, Tetapi Tidak Diservis!

Admin nak tanya ni, berapa kali dalam setahun anda servis laptop anda? Haa … sekiranya anda bekerja atau belajar dari rumah dan menggunakan laptop dalam jangka masa yang lama, anda perlu tahu akan hal ini.

Laptop yang sudah lama atau tidak pernah diservis ini akan lebih berpotensi untuk rosak. Jika laptop anda rosak, pastinya kerja-kerja anda akan tergendala, kan?

Sebab itulah anda jangan tunggu sehingga laptop rosak baru hendak menghantarnya untuk servis. Bagi memastikan laptop anda sentiasa berada dalam keadaan yang baik untuk jangka masa yang lebih lama, anda perlulah menghantar laptop ke kedai untuk diservis.

Di Chip Computer juga menawarkan perkhidmatan servis laptop seperti membuang kotoran dan habuk yang berada dalam laptop anda. Habuk itulah yang menyebabkan laptop jadi cepat panas dan mudah rosak.

Laptop Shop in Ipoh
Salah seorang pelanggan Chip Computer

Nak Tahu Lebih Lanjut Tentang Chip Computer?

Anda nak tahu lebih banyak lagi mengenai servis yang disediakan di Chip Computer? Layari Facebook kami hari ini.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, hubungi kami segera di talian 018-401 1664 (Nisa') atau 019-309 3610 (Husni).

Untuk lebih banyak artikel menarik tentang Chip Computer, sila klik di sini.

Akhir kata daripada Admin, jika anda berminat untuk dapatkan E-Book percuma tentang tips penjagaan bateri laptop. Klik sini untuk claim E-Book anda sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *