Laptop Murah di Ipoh | Mari ke Chip Computer
Laptop Murah di Ipoh | Mari ke Chip Computer

"Mana nak cari laptop murah di Ipoh ni? Nak yang murah dan berkualiti, tapi risau pulak tak trusted…"

"Anak-anak perlu masuk sesi Pengajaran Dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR), yang si ayahnya pula kena bekerja dari rumah, tapi laptop ada satu je. Nak tak nak, kenalah beli satu untuk anak bagi memudahkan aktiviti pembelajaran mereka di rumah."

Begitulah keluhan yang sering didengarkan, sejak kehidupan norma baharu ini bermula. Nak beli laptop baharu, memang tak cukup bajet. Maklumlah, banyak lagi perkara lain nak kena bayar. Kos sara hidup pun makin meningkat sekarang.

Laptop Rosak, Kedai Pula Scam, Macam Mana Ni?

Dah jadi satu masalah lain pula kan masa nak beli laptop dengan bajet yang tak seberapa, alih-alih kena tipu pulak.

Admin tahu dan selalu sangat dengar, kadang-kadang ada kedai yang tak jujur apabila berniaga.

Katanya, laptop yang dijual tersebut ada warranty, tak ada yang rosak, dan paling penting condition laptop tiptop, sama macam baharu. Tetapi, bila pelanggan dah beli, tak sampai beberapa ketika dah rosak.

Ada yang sempat pakai seminggu je dah mula buat hal. Panaslah, selalu restart sendirilah.

Pergi semula kedai, dikatanya warranty tak valid. Memang sakit hati dibuatnya!

Kedai Laptop Murah dan Terbaik | Chip Computer

Jadi, hari ini admin nak kongsikan dengan anda kedai laptop murah di Ipoh yang dijamin terbaik semuanya, iaitu Chip Computer Ipoh.

Di sini, ada menawarkan laptop yang baharu dan juga second-hand. Sekiranya anda tidak cukup modal nak beli yang baharu, bolehlah ambil yang second-hand.

Laptop Murah di Ipoh

Anda semua tak perlu risau, pakar daripada Chip Computer sendiri telah memastikan laptop second-hand yang dijual ini masih dalam keadaan yang tiptop. Sekali tengok, dah macam yang baharu!

Sumber: Youtube

Teringin Nak Beli Laptop Murah Second-hand, Tapi Takut Ditipu?

Tidak dinafikan, membeli sebuah laptop merupakan keputusan yang sangat ditakuti bagi sesetengah individu. Mana tidaknya, takut laptop yang dibeli tu sebenarnya tidak elok ke, cepat rosak ke, macam-macam hal lagilah, kan?

Lagi-lagi, jika anda mengambil keputusan untuk membeli yang second-hand. Walaupun harganya murah, tapi tetap guna duit juga, kan? Admin faham dan memang tak salah untuk anda berwaspada.

Laptop Murah di Ipoh

Yalah kan, dalam pasaran pelbagai jenis laptop dikeluarkan dengan pelbagai jenis jenama, fungsi dan harga. Lain pengguna, lain aktiviti kegunaannya. Maka lain jugalah kriteria laptop yang diperlukan.

Chip Computer , Kedai Laptop Murah di Ipoh

Oleh hal yang demikian, di Chip Computer Ipoh, anda tidak perlu lagi berasa gusar dan bimbang kerana kami akan membantu anda untuk memilih laptop yang bersesuaian dengan keperluan dan bajet anda.

Harga Murah yang Ditawarkan Berpatutan dan Mampu Milik | Laptop Murah di Ipoh

Sebagai sebuah kedai laptop murah di Ipoh, Chip Computer ada menawarkan pelbagai jenis stok laptop yang baharu juga second-hand atau refurbished.

Lingkungan harga yang ditawarkan adalah sekitar kurang daripada RM1000 sehingga RM3000. Wah! Memang berbaloi, kan?

Laptop Murah di Ipoh

Semua Golongan Termasuk Pelajar Juga Pasti Mampu | Laptop Murah di Ipoh

Chip Computer bukan sahaja menawarkan pelbagai jenis peranti, tetapi juga menawarkan pelbagai jenis tingkat harga yang mampu milik untuk semua orang.

Harga yang ditawarkan juga amatlah sesuai untuk student yang memerlukan laptop. Harganya yang murah adalah berpatutan dengan kualiti terbaik yang ditawarkan.

Nak Tahu Lebih Lanjut Tentang Chip Computer?

Anda nak tahu lebih banyak lagi mengenai servis yang disediakan di Chip Computer? Layari Facebook kami hari ini.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, hubungi kami segera di talian 018-401 1664 (Nisa') atau 019-309 3610 (Husni).

Untuk lebih banyak artikel menarik tentang Chip Computer, sila klik di sini.

Akhir kata daripada Admin, jika anda berminat untuk dapatkan E-Book percuma tentang tips penjagaan bateri laptop. Klik sini untuk claim E-Book anda sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *