Refurbished Laptop Ipoh Trusted di Chip Computer
Refurbished Laptop Ipoh Trusted di Chip Computer

Laptop tiba-tiba rosak, dah hantar ke kedai untuk dibaiki pun masih tidak boleh digunakan. Nampaknya perlulah beli yang lain. Tetapi dengan ekonomi sekarang, rasa macam tak mampu nak beli yang baharu. Kedai manalah agaknya ada menjual refurbished laptop Ipoh ini?”

– Haslina (bukan nama sebenar), 28

Memandangkan kos sara hidup kini semakin meningkat, harga barang juga meningkat, maka setiap perbelanjaan yang dilakukan perlulah berhemat.

Walaupun sekarang sudah berada di fasa endemik Covid-19, tetapi masih ada yang perlu bekerja atau belajar secara online di rumah. Jadi, penggunaan laptop masih penting bagi melancarkan aktiviti pekerjaan dan pembelajaran.

Oleh hal yang demikian, pemilihan untuk membeli refurbished laptop ini adalah keputusan yang bernas bagi menjimatkan perbelanjaan.

Refurbished Laptop Ipoh

Refurbished Laptop Dapat Meringankan Perbelanjaan

Admin pasti ramai yang berasa terbeban sekiranya tidak mempunyai laptop di rumah, kan? Lebih-lebih lagi jika anda seorang pekerja yang perlu work from home (WFH) ataupun mengikuti pembelajaran secara online.

Hal ini kerana, sekiranya anda hanya bergantung kepada smartphone sahaja, bukan semua kerja boleh dilaksanakan menggunakan smartphone, kan?

Admin faham sekiranya anda mahu membeli laptop baharu sudah tentunya perlukan bajet yang besar. Jika dilihatkan kos sara hidup yang tinggi sekarang, sudah tentulah tidak semua orang mampu. Apatah lagi jika anda mempunyai tanggungan yang ramai.

Refurbished Laptop Ipoh

Admin mahu kongsikan sebuah kedai yang menjual refurbished laptop dengan kualiti dan harga yang terbaik.

Anda Pernah Dengar Tentang Chip Computer? | Refurbished Laptop Ipoh

Chip Computer merupakan sebuah kedai yang menjual laptop baharu, laptop terpakai dan laptop refurbished di Ipoh. Selain daripada itu, Chip Computer turut menawarkan perkhidmatan lain dengan harga yang berpatutan seperti membaiki laptop, pemasangan Internet dan banyak lagi.

Kalau laptop anda rosak dan anda tidak berniat untuk membeli refurbished laptop Ipoh di sini pun tak mengapa. Anda tetap boleh datang ke Chip Computer untuk membaiki laptop anda.

Sekiranya anda tidak dapat datang ke kedai, staf Chip Computer akan membuat perkhidmatan ‘Service on-site‘ iaitu mereka akan datang ke tempat anda.

Refurbished Laptop Ipoh

Chip Computer Menjual Refurbished Laptop Ipoh Terbaik

Sekiranya anda mencari refurbished laptop Ipoh, maka di sinilah kedai terbaik. Chip Computer mempunyai pakar yang sangat arif berkaitan laptop dan komputer ini.

Oleh itu, mereka pasti akan memastikan refurbished laptop yang dijual berada dalam keadaan terbaik dan boleh digunakan, sama seperti laptop yang baharu. Anda pasti tidak akan menyesal membeli di sini. Kos perbelanjaan pun dapat dijimatkan.

Kelebihan Membeli di Chip Computer

Walaupun hanya refurbished laptop, Chip Computer tetap akan memastikan pelanggan berasa berbaloi membuat pembelian di sini.

Di Chip Computer, harga yang ditawarkan untuk refurbished laptop bermula kurang dari RM1000. Menarik, bukan?

Dengan harga kurang RM1000, anda sudah boleh memiliki sebuah laptop yang berkualiti.

Bukan itu sahaja, refurbished laptop yang dijual di sini lengkap dengan segala perisian, bersama warranty selama 6 bulan, tetikus (mouse), beg laptop dan juga thumb drive 32GB.

Memang sangat berpuas hati sekiranya anda membuat pembelian refurbished laptop di Chip Computer, kan?

Nak Tahu Lebih Lanjut Tentang Chip Computer?

Anda nak tahu lebih banyak lagi mengenai servis yang disediakan di Chip Computer? Layari Facebook kami hari ini.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, hubungi kami segera di talian 018-401 1664 (Nisa') atau 019-309 3610 (Husni).

Untuk lebih banyak artikel menarik tentang Chip Computer, sila klik di sini.

Akhir kata daripada Admin, jika anda berminat untuk dapatkan E-Book percuma tentang tips penjagaan bateri laptop. Klik sini untuk claim E-Book anda sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *