Repair Laptop Ipoh | Chip Computer Pakar Laptop Anda!
Repair Laptop Ipoh | Chip Computer Pakar Laptop Anda!

"Alahai! Kenapa pula laptop ni, tengah-tengah meeting boleh pula dia nak panaslah, hanglah. Susahlah macam ni. Dahlah sekarang semuanya online ... Mana nak cari kedai repair laptop Ipoh ni?"

Ada sesiapa yang pernah terkena situasi seperti itu? Nak kami bantu? Jom, teruskan membaca.

Covid-19 Memberi Perubahan Terhadap Gaya Pembelajaran dan Pekerjaan

Semenjak dunia dilanda Covid-19, semuanya berubah. Daripada sektor pekerjaan, pembelajaran sehinggalah ke sektor kesihatan, semuanya harus akur dengan norma baharu, iaitu penggunaan Internet sebagai medium komunikasi bagi setiap individu.

Apabila semuanya perlu online, selain telefon pintar, laptop atau komputer juga sudah menjadi perkara yang wajib dimiliki, baik warga belia mahupun yang berusia.

Jadi, mestilah gelabah kan kalau tiba-tiba tengah buat kerja ke, belajar ke, peranti anda tiba-tiba bermasalah. Biasalah, ada yang perantinya sudah lama tidak digunakan, atau sudah tua usianya.

Maklumlah, sebelum ini mungkin amat jarang digunakan.

Warga Ipoh Kini Tidak Perlu Risau Lagi

Bertenang adik, kakak. Jangan risau! Bagi semua warga Ipoh, Perak, anda tidak perlu runsing dan pening lagi untuk memikirkan di manakah anda boleh mendapatkan perkhidmatan membaiki laptop atau komputer ini.

Terus sahaja capai kunci kereta dan hadir ke Chip Computer, iaitu pakar repair laptop Ipoh!

Repair Laptop Ipoh

Haa ... Mesti ada yang tertanya-tanya, betul ke Chip Computer ni pakar repair laptop?

Betul, tuan puan!

Dengan motto "RAKAN BAIK LAPTOP ANDA!", Chip Computer layak digelar pakar repair laptop Ipoh yang menjamin kepuasan hati pelanggan.

Jenis Masalah yang Boleh Diselesaikan oleh Chip Computer

Anda semua tak perlu risau okay, setakat ini masalah yang paling sukar seperti membaiki grafik chipset dan recover bios program pun boleh diselesaikan oleh pakar repair laptop Ipoh ini.

Inikan pula masalah biasa seperti laptop slow atau panas, insya-Allah semua boleh.

Apa Lagi Kelebihan Lainnya?

Anda nak tahu kelebihan lain yang ditawarkan di sini? Okay, mari sini admin share dengan anda mengenai kelebihan Chip Computer jika nak dibandingkan dengan kedai-kedai lain.

1. Pakar Repair Laptop Ipoh, Kami "Buat Sampai Jadi"

Sumber: Youtube

Setiap tanggungjawab yang diterima sentiasa dilaksanakan dengan baik sehingga pelanggan berpuas hati. Dengan prinsip "Buat Sampai Jadi", Chip Computer akan memberikan hasil yang terbaik bagi setiap laptop atau komputer yang dihantar oleh pelanggan.

Jadi, apa yang nak dirisaukan lagi, betul tak?

2. "PANTAS! Esok Siap" | Repair Laptop Ipoh

Benar, tuan puan. Chip Computer hanya mengambil masa 24 jam sahaja untuk membaik pulih laptop anda yang rosak itu.

Jadi, anda tidaklah sampai sakit kepala memikirkan kerja yang tertangguh dek kerana laptop rosak. Kalau admin, memang dah menangis kalau laptop lambat siap. Paling sedih, kalau ada kerja atau tugasan yang perlu submit cepat!

3. Pemeriksaan Percuma untuk Anda

Repair Laptop Ipoh

"Saya tak tahu apa masalah laptop saya ni, kalau buat kerja lama sikit, kipas laptop akan berbunyi kuat dan panas. Selain itu, laptop jadi hang sangat. Boleh periksa laptop saya?"

Haa, bunyi dah macam orang pula yang sakit, kan?

Di Chip Computer, mestilah kami boleh periksa. Apa sahaja yang berkaitan dengan masalah laptop dan komputer ini, Chip Computer pakar repair laptop Ipoh pasti boleh bantu.

Yang lebih menarik lagi, anda tak perlu bayar satu sen pun untuk buat pemeriksaan. Ya! PERCUMA sahaja. Best kannn?

4. Anda Tak Boleh Datang? Tak Apa, Biar Kami Datang | Repair Laptop Ipoh

Repair Laptop Ipoh

Ya, kami menawarkan perkhidmatan "ambil dan hantar percuma". Jadi, janganlah risau kalau laptop tiba-tiba problem, kenderaan pula tak ada. Anda call sahaja, pakar kami akan sampai untuk membantu anda.

Nak Tahu Lebih Lanjut Tentang Chip Computer?

Anda nak tahu lebih banyak lagi mengenai servis yang disediakan di Chip Computer? Layari Facebook kami hari ini.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, hubungi kami segera di talian 018-401 1664 (Nisa') atau 019-309 3610 (Husni).

Untuk lebih banyak artikel menarik tentang Chip Computer, sila klik di sini.

Akhir kata daripada Admin, jika anda berminat untuk dapatkan E-Book percuma tentang tips penjagaan bateri laptop. Klik sini untuk claim E-Book anda sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *